Werken bij MCN.

Vacatures

Vacature verzorgende IG

  MCN Thuiszorg MCN Thuiszorg is een jonge sprankelende organisatie. We werken nauw samen met huisartsen en doorverwijzers. Onze visie is gestoeld op het werken

Open vacature

Jij hebt passie voor je vak en wil graag meebouwen aan een veilige omgeving voor onze cliënten. Je houdt ervan om zelfstandig te werken en samen met je collega’s direct beslissingen te kunnen nemen; dat kan bij MCN Thuiszorg! We groeien hard en zijn daarom op zoek naar enthousiaste collega’s.

Bij MCN Thuiszorg is ieder mens uniek en heeft zo lang mogelijk zelf regie over zijn/haar eigen leven. Hierdoor kan ieder mens, jong en oud, zelf bepalen hoe en wanneer er zorg en begeleiding geboden wordt. Deze zorg wordt op maat georganiseerd in kleine herkenbare teams met zelfstandige en verantwoordelijke professionals. Deze professionals zijn het hart en ziel van onze organisatie en vertegenwoordigen onze cliënten op een integere en respectvolle manier. De cliënt en haar omgeving is leidend in de manier waarop de zorg en begeleiding wordt georganiseerd. De samenwerking met andere professionals is noodzakelijk om de hoge kwaliteitsstandaard en continuïteit van het werk te kunnen garanderen.

MCN Thuiszorg is de thuiszorgorganisatie van Medisch Centrum Nederland, waar Medisch Centrum Gorecht, Medisch Centrum Siddeburen en Medisch Centrum Helperpark (Groningen) onder valt.

MCN Thuiszorg is een jonge, sprankelende organisatie. We werken nauw samen met huisartsen en doorverwijzers. Onze visie is gestoeld op het werken in kleine herkenbare teams met een hoge mate van zelf verantwoordelijkheid en zelforganisatie. Cliënten worden niet in een route gezet maar de routes worden om de cliënten gepland om een zo hoog mogelijke mate van zelfregie en tevredenheid te bewerkstelligen. MCN Thuiszorg streeft naar zo min mogelijk verschillende contacten bij de cliënt daarom werken wij in kleine multidisciplinaire teams. Hoewel MCN Thuiszorg jong is, hebben we de ambitie om één van de grootste en kwalitatief de beste thuiszorg organisatie te worden in het Noorden. Om dit waar te maken hebben wij ervoor gekozen om alleen met niveau drie, vier en vijf verzorgende en verpleegkundigen samen te werken.
Naast dit mooie streven wil MCN Thuiszorg ook goed werkgeverschap uitdragen waarbij personeel uitgedaagd wordt zichzelf verder te ontwikkelen.

Je krijgt van ons veel vrijheid van handelen; wij bieden je een platform waarin jij het maximale uit jezelf haalt. Zo kent MCN thuiszorg ook een aantrekkelijk scholingsaanbod waarin je klassikaal en individueel cursussen kunt volgen.

Herken jij jezelf in één van de vacatures en ben je in het bezit van een relevant diploma? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen door te bellen naar 0598 – 352 078 of een mailtje te sturen.

Je sollicitatie mag je mailen naar (personeel@mcn-thuiszorg.nl) MCN Thuiszorg BV, Gorecht Oost 165, 9603 AE Hoogezand.

Zorg nodig? Bel ons vandaag op 0598 - 352 078